SINTETIČKI LED (EASY ICE)

Sintetički led za jednokratnu uporabu u verziji (TNT). Nakon što se stisne balon koji se nalazi u unutrašnjosti vrećice, razvija se endotermni proces trenutačnog hlađenja (-4˚C/-8˚C)

STOMATOLOŠKE PREGAČE

Stomatološke pregače u roli, sastoje se od celuloze koja je visoko apsorbirajuća i jednog polietilena koji je potpuno nepropusan. Izrazito mekane i ugodne, osiguravaju odličnu zaštitu pacijenta.

RULLI SALIVARI – VATEROLICE

Vaterolice su od 100% pamuka, nesterilne, za jednokratnu uporabu. Naše vaterolice imaju snažnu absorpcijsku moć i otpornost na tekućine pa omogućuju produženu aplikaciju bez razslojavanja.

SISALJKE

Sisaljke za jednokratnu uporabu, nisu sterilne a izrađene su od neotrovnog PVC-a. Umetnuta metalna žica omogućava zadržavanje stabilne i precizne forme. Specijalna forma kapice osigurava odličnu aspiraciju izbjegavajući bilo kakvo oštećenje mukoze.

SPUŽVICE ZA HEMOSTAZU

Cutanplast, spužvica za hemostazu koja se sastoji od svinjske sterilne hemostatične želatine, idealan je dentalni hemostatik. Cutanplast se potpuno reapsorbira i upotrebljava se u potpomaganju hemostaze poslije ekstrakcija i kirurških intervencija.

DISPENZER ZA KALJAČE

Dispenzer za kaljače je praktičan i ekonomičan; omogućava oblačenje kaljača bez upotrebe ruku, tako se izbjegava potreba sjedenja i saginjanja. Postavite vaše stopalo u dispenzer i kaljača će se automatski aplicirati. Dispenzer je automatski i sadrži 50 kaljača od plavog polietilena. Posebno nudimo refile za dispenzer koji se jednostavno apliciraju.

ROLE ZA STERILIZACIJU

Role za sterilizaciju na mlačnoj toplini,sadrže posebne indikatore za potvrđivanje izvršene sterilizacije. Izrađuju se dupliciranjem jednog lista prozirnog polipropilena i jednog lista specijalnog medicinskog bijelog izolirajućeg papira. Kvaliteta izrade osigurava visoku rezistenciju. Upotrebljeni materijali su sukladni i certificirani po standardima Europske unije i Internacionalnih normi.

DISPOMASK – KIRURŠKE MASKE

Kirurške maske za jednokratnu uporabu, visokofiltrirane u 3 sloja TNT. Ovaj proizvod osigurava maksimalnu zaštitu i komfor disanja. Kirurške maske posjeduju nosne udlagice inkorporirane u masku. Elastični držači nemaju staklenih vlakana, elastični su i zaobljeni a sastoje se od pamučne spužvice koja je antialergijska.

RUKAVICE

Nitrilne rukavice visoke pouzdanosti i rastezljivosti, bez pudera.