MICRO 10+ / MICRO 10 enzim

MICRO 10+

Ekonomični koncentrat bez aldehida za presterilizacijsku dezinfekciju i čišćenje svih stomatoloških i kirurških instrumenata, zajedno sa svrdlima i intrakanalnim instrumentima. Micro 10+ ima širok spektar djelovanja i može se koristiti u spremniku za natapanje i ultrazvučnoj kadici. Koristi se kao 2% otopina, sadrži inhibitore korozije za zaštitu instrumenata od korozije. U ponudi je u pakiranju od 2,5L.

MICRO 10 ENZIM

Snažna, trienzimska koncentrirana otopina bez aldehida, za presterilizacijsku dezinfekciju i čišćenje svih dentalnih i kirurških instrumenata.

VACUCID / VACUCID 2

VACUCID

Ne-pjenasti trostruki akcijski koncentrat za dezinfekciju, čišćenje i dezodoriranje dentalnih usisnih sustava (saugera).

VACUCID 2

Čišćenje i dezinfekcija usisnih sustava u dentalnoj okolini. Kompatibilan s različitim usisnim sustavima.

dermacol gel / dermacol dispenzer

Dermocol Gel

Spreman za uporabu, hidroalkoholni tiksotropni gel za higijensku i kiruršku dezinfekciju ruku.

Dermocol Dispenzer

Zidni dispenzer od lagane ABS plastike za upotrebu sa Dermocol 1L bocom.

unisepta plus / pjena / maramice

UNISEPTA PLUS

Visokokvalitetna, spremna za upotrebu, otopina na bazi alkohola za brzu dezinfekciju površina na medicinskim uređajima. Vrijeme djelovanja je samo 30 sekundi, pa je idealna za upotrebu između pacijenata. U ponudi je pakiranje u spreju i refil od 5L.

UNISEPTA PJENA

Visokokvalitetna, spremna za upotrebu, bezalkoholna pjena za čišćenje i dezinfekciju površina na medicinskim uređajima.

UNISEPTA MARAMICE

Spremne za upotrebu, jednokratne maramice za brzu dezinfekciju površina na medicinskim uređajima. Unisepta Plus maramice su impregnirane sa Unisepta Plus otopinom. Povoljne su, ekonomične i sa širokim spektrom djelovanja. Idealne su za upotrebu između pacijenata. U ponudi nudimo i refil.